CARDIGAN / STRIK

IN FRONT cardigans/strik


En IN FRONT cardigan i strik, polyester eller andet materialer er en klassiker i mange kvinders garderobe. I vores store udvalg af strik og cardigans til damer, finder du både store vamsede strik, kimonoer og lette cardigans til hverdagslooket.
En flot cardigan hjælper dig let med at pifte dit outfit op. En cardigan fra IN FRONT kan bruges hele året rundt. Den er ikke kun designet til de kolde og mørke efterår- og vintermåneder, men passer også perfekt til en forårsdag eller en kølig sommeraften. Vælg en IN FRONT cardigan eller strik med den længde, de design og den farve, som vil fuldende dit look og som passer til din personlige stil, hvad enten det er koldt eller varmt udenfor.

En striktrøje eller cardigan er både varm og dejlig. Her hos IN FRONT finder du både lange og korte cardigans til kvinder i forskellige kvaliteter, så du kan holde varmen på de køligere dage.

Cardigans til enhver kvindetype


En cardigan er mere en bare en bluse. Den åbne bluse har nemlig mange flere formål. Den kan både virke som prikken over i´et til dit outfit, ligesom den kan være din redning, når det bliver koldt og du bare har en kortærmet bluse eller t-shirt på. En uld cardigan kan i efteråret og foråret endda være dit alternativ til jakken, og en lang cardigan dame kan komplimentere sommerkjolen, når aftendisen falder på.

Hos IN FRONT kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af stilfulde cardigans til dame i lækker kvalitet. Vi har et bredt sortiment i forskellige længder, mønstre, farver og designs der alle målretter sig til dig, der har en holdning til din stil og ser dig selv som en selvsikker, ambitiøs og moderne kvinder.

IN FRONT cardigans til kvinder


Cardigans til kvinder er tidløse og klassiske samt et absolut must have i enhver kvindes moderigtige garderobe. En cardigan – hvad en den er i strik eller andet materiale – har uendelige muligheder for styling med andre tøjdele både alsidig samt klassisk og tidløst.
En cardigan kan bruges som en sød og feminin detalje til den perfekte sommerkjole eller bliv inspireret af et smukt og elegant 60´er look med en skjorte og en højtaljet nederdel. Cardiganen kan samtidig også være med til at nedtone et look med inspiration fra mandens garderobe. Her kan du for eksempel vælge at en oversized cardigan, som giver et mere casual look.
Uanset hvad du bruger din cardigan til, har den absolut mange kombinationsmuligheder og er en populær klassiker hos kvinder.

Klassiske og moderigtige cardigans


Hos IN FRONT findes den klassiske cardigan i utallige og moderigtige designs og varianter. Der er tynde og lette eller de mere tykke og vamsede, som giver dig varmen på de kolde dage. Cardiganen skaber en god kontrast med en skjorte, t-shirt eller en bluse indenunder og kan give dig det helt rigtige look. Strikkede kvaliteter, bomuldskvaliteter eller blandede kvaliteter har forskellige udtryk og passer derfor på hver deres måde ind i garderoben.

En god cardigan kan tages over tøjet, når det er koldt, eller du kan vælge at bruge den i stedet for overtøj. Det er derfor et godt stykke tøj, der kan sikre dig for en komfortabel stil. En eller flere cardigans i en velfungerende garderobe er helt og aldeles uundværlig.

Cardigans til damer fra IN FRONT


Cardigans til damer er blevet brugt i generationer, og det er bestemt ikke uden grund. Den er nemlig en uundværlig del af din garderobe, da den kan bruges hele året rundt. En af de populæreste grunde til cardiganens popularitet er, at cardigans er nemme og praktiske. En god dame cardigan er nem lige at tage over sig på vej ud ad døren for at sikre sig imod kolde arme. Og lige så nem som den er at tage på, lige så nem er den at tage af igen, hvis du får det for varmt senere på dagen eller aftenen.

En cardigan er og bliver både praktisk og moderigtig, da den findes i mange forskellige farver, mønstre og materialer. I vores udvalg af cardigans til damer finder du både korte og lange modeller. Den lange cardigan er rigtig flot sammen med en fin kjole, særligt hvis du gerne vil holde dig varm hele vejen ned til benene. De korte cardigans er især flot sammen med et par jeans men også sammen mede en kjole. Mulighederne er mange med en flot cardigan fra IN FRONT.

Forkæl dig selv med en blød og lækker cardigan til kvinder


Der er ikke noget bedre end at tage en lækker og blød langærmet cardigan på, når du begynder at småfryse. Hos IN FRONT kan du finde den helt rigtige dame cardigan, der passer til din personlige tøjstil og som kan sammensættes med dine vigtigste outfits. Du kan både finde en lang cardigan dame, der passer til den fine aftenkjole eller til de kølige sommeraftener. Uanset om det skal være en lang eller en kort cardigan, så kan du se frem til en blød og åben trøje til kvinder, der hverken går på kompromis med design eller kvalitet.

En cardigan kan også meget mere end bare at hjælpe dig med at holde varmen. Alt efter farve, materiale og pasform kan den hurtigt blive en af dine yndlings produkter i din garderobe. Den vil være en af de tekstiler i skabet, du ikke nænner at skille dig af med. Den kan bruges i mange år og vil være dig trofast, uanset hvordan din stil ændrer sig med årerne.

Sammensæt det helt perfekte outfit


En sort cardigan kan passe til ethvert outfit, uanset om det er casual eller til fest. Med en rød cardigan kan du give den lille sorte kjole nyt liv, og med en blå cardigan kan du sætte prikken over i´et på dit business look. Med en mønstret cardigan kan du give dit outfit en fed kontrast, og med en strik cardigan kan du holde dig ekstra varm på de kolde dage. Din cardigan kan gøre dit outfit komplet, uanset hvilken farve eller model du vælger.
Er du modig nok til at eksperimentere og tilføre livet lidt ekstra farve og kulør, så er en IN FRONT cardigan lige noget for dig.

I vores udvalg af cardigans kan du finde modeller, der pifter dit outfit op, og du kan finde cardigans, der blot sørger for, at du kan holde varmen. Med den rigtige cardigan kan du altså sammensætte det helt perfekte outfit.

Find det perfekte outfit til den kolde tid


Selvom det bliver koldt, er det ikke en undskyldning for at gå på kompromis med dit look. Du finder her på siden et bredt sortiment af lækre dame cardigans og striktrøjer, som kan rede enhver kedelig og trist vinterlook. Dit outfit behøver ikke være kedeligt bare fordi det er praktisk. Vores cardigans og strik til kvinder kan bruges til enhver lejlighed – både når du skal slappe af derhjemme, men også når du skal på job eller skal i byen og gerne vil holde dine skuldre varme. Vores sortiment er nøje udvalgt baseret på de bedste materialer, som er behagelige at have på.

Med en god og varm cardigan kan du holde varmen i de kolde måneder og samtidig se stilfuld og gennemført ud i dit outfit. En cardigan bruges ofte som en ekstra beklædningsgenstand, som sidder uden på resten af dit outfit, hvis du har brug for noget mere varme. Mange cardigans har mulighed for at blive lukket med lynlås, knapper eller bindebånd, men der findes også modeller, der står åbne.

Stort udvalg af strik til kvinder


Der findes ikke noget bedre en at hoppe i en varm strik og ned under et tæppe på en kølig aften. De tykke strik cardigans hører mest vinteren til og er et must have til de kolde efterårs- og vintermåneder.
Vores striktrøjer til damer er både smarte og moderigtige, og de fås i et hav af farver, styles, mønstre og materialer. Du kan også finde andet en den klassiske sorte strik. Vores udvalg byder på mønstrede, stribede og farverige modeller i mange flotte og moderigtige farver. Alle vores striktrøjer til kvinder har det til fælles, at de er designet i komfortable materialer, hvor kvaliteten er i højsædet. Der findes nemlig ikke noget værre end en striktrøje, en strik cardigan eller en trøje i uld, som kradser og klør, så snart du tager den på.

Hvis du har svært ved at holde varmen om vinteren, så er en IN FRONT strik cardigan eller en striktrøje helt sikkert det rigtige valg for dig. På de kolde vinterdage er en trøje i strik nemlig guld værd. Men den er også perfekt på en kølig sommeraften, hvor du gerne vil blive udenfor, selvom temperaturen er faldende. Der er ikke noget værre end at afbryde en hyggelig aften på terrassen fordi det er blevet for koldt at sidde ude. Hav derfor altid en lækker strik inden for rækkevidde.

Stort udvalg af korte og lange kimonoer


Kimonoer er blevet yderst populært. I vores store udvalg har du blandt andet mulighed for at vælge imellem både lange og korte kimonoer.
Der er masser af skønne muligheder med både de lange og de korte modeller. Det handler blot om at bruge fantasien og sammensætte forskellige looks som passer til den enkelte anledning.
Det gode ved en lang kimono er blandt andet, at du kan bruge den som en slå-om-kjole. Meget mere skal der egentlig ikke til. Du kan dog også vælge at sammensætte den med andre ting for at skabe et mere sofistikeret look.

Med en kort kimono har du mulighed for at kombinere den med flere forskellige ting. Det kan være med et par bukser eller et par jeans, hvor kimonoen er den der skal udgøre overdelen. Du kan også vælge at bruge den som en overdel over en bluse eller en top – mulighederne er mange.
Det kan derfor være en god idé at have korte og lange kimonoer i garderobeskabet. Det giver dig nemlig endnu flere muligheder for at sammensætte forskellige look, som passer netop til dig og din stil.

Pift dit look op med en IN FRONT kimono


En kimono er helt perfekt at have i sin garderobe. Den åbner nemlig op for en masse forskellige stylingsmuligheder. Et ellers kedeligt outfit kan hurtigt blive piftet op med en IN FRONT kimono.
Et look med et par jeans og en hvid t-shirt eller top kan virke meget enkelt og måske lidt kedeligt. Ved at tage en kimono ud over kan du skabe et helt nyt outfit. Du tilføjer noget farve og noget liv til dit look, som kan gøre en verden til forskel.

Det gode ved en kimono cardigan er, at der er så mange muligheder. Du finder nogle der bare er åbne, og andre der har et tilhørende lille bælte, som du kan binde rundt om livet.
Vælger du en kimono der kan bindes, har du flere muligheder. Du kan nemlig vælge at bruge den ud over noget eller bruge den som en overdel i sig selv, hvor den er lukket med bindebåndet. Disse muligheder har du dog også, selvom du har en kimono, hvor der ikke medfølger et bælte. Du har helt sikkert et bælte hjemme i garderobeskabet, som du kan bruge til formålet. Muligheder er der derfor nok af, uanset hvilken kimono fra IN FRONT du vælger.

Strik og cardigans er et must-have til garderoben


En striktrøje og en cardigan er et must i enhver kvindes garderobe. Når årstiderne skifter og de koldere måneder melder deres ankomst, er en tyk strik eller en vamset cardigan uundværlig. Det samme gør sig gældende på de lune sommeraftener, hvor det er hyggeligt at sidde på terrassen til langt ud på aftenen. Her kan en varm strik eller en cardigan jakke nemt forlænge hyggen, og sørge for at holde dig varm hele aftenen.

Du finder her på siden et stort sortiment af strik, cardigans og kimonoer fra IN FRONT. Alle sammen findes i et utal af farver, mønstre, materialer og længder. Om du er på udkig efter en cardigan strik, kimono cardigan, cardigan med mønster, cardigan jakke, kimono satin eller en lang strik cardigan, så finder du her et bredt udvalg. Så mon ikke der også er en model der passer til din smag og til resten af din garderobe.