Blå striber:

Lyseblå og blå nuancer er indbegrebet ar sommer og ferie stemning. Dette forår og sommer kommer vi til at se mange smukke styles med fine striber i blå toner.

De lyse nuancer er perfekte hele foråret og sommeren og giver dit look et elegant og klassisk udtryk. Striber kan også være smukke at kombinere med print af blomster og mønstre. Eller style striber af forskellige slags med hinanden, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Hos IN FRONT har vi flere styles i de smukkeste striber. Ena f vores absolutte favoritter denne sommer er vores RIMINI Dress, der er let i kvaliteten og derfor skøn at bruge på varme sommerdage. Eller vælg vores skønne MONACO print, med helt fine og feminine striber i lyseblå.

Find din favorit fra IN FRONT.

Kjoler:

Kjoler er et must have og man kan aldrig få for mange af dem. De er perfekte til enhver lejlighed, er smukke til fest, skønne til hverdagsbrug og et must have på ferien.

Især kjoler med print giver dig mange muligheder for at style dit look, på mange måder. Brug kjolerne som de er, brug dem udover bukser eller med en jakke, cardigan eller strik udover. For et casual og afslappet udtryk er det også cool at bruge dine feminine kjoler med en sweatshirt eller hoodie.

Hos IN FRONT finder du altid et stort udvalg af kjole ri flotte print. Kvaliteten er smuk og pasformen og komforten altid perfekt.

Style med støvler for et cool udtryk, med sneakers for et casual look eller sandaler til sommer for et let og elegant look.

Black & White

Med et sort og hvidt look er du altid elegant og stilfuldt klædt på, hele året rundt. Sorte og hvid er en trend der aldrig går af mode.

Der er så mange muligheder når du styler dit look i sort og hvidt. Du kan vælge det helt enkel i en af nuancerne, eller mix dem med hinanden. Du kan skabe et feminint look, gøre det mere cool eller blot helt casual. Er der noget smukkere end et helt hvidt outfit på en sommerdag? Eller vælg det mere cool og klassisk helt i sort.

 

Army print:

En trend vi kommer til at se i moden og som også er set før er army print.

Oprindelig vil army printet give dit look et cool og råt udtryk, men alt efter materialevalg og style og detaljer, kan det også give dit look et elegant og feminint udtryk.

Vælg en elegant nederdel i transparent stof med plisse eller flæser for et feminint og let udtryk.

Army printet er flot at style med kontrastfarver, for et mere let udtryk eller med tone i tone nuancer for et smukt og elegant outfit. Army print kan være tone i tone og give et helt enkelt og roligt udtryk eller kan også være helt fint og diskret og blot en enkel detalje i stoffet, hvor det ikke er som kontrast til farverne, men blot falder helt i med stoffet.

I IN FRONT’s forårs kollektioner har vi flere styles med cool army print.
Kæde print:

Dette efterår og vinter kommer vi til at se mange skønne prints og et must have er kædeprintet.

Chain printet ses både som helt enkle kæder og som flere sammenflettede kæder, der danner mønstre med skønne detaljer med et farve twist i form af blomster og små ædelsten.

Chain printet er utrolig elegant og giver din styling et eksklusivt udtryk. Brug disse styles til jeans og cool støvler og sneakers for et skønt hverdags look. Style med cowboystøvler for et high fashion look.

Det er også let at ændre din stil med stilletter eller elegante sko.

Husk at kæde print er en must have trend og du kommer ikke udenom mindst et stykke tøj, med de fine elegante prints.
Slange print:

Print er altid et must have og især dyreprint. I dette forår kommer vi til at se rigtig meget snake print. Snake print kan være cool, klassisk eller feminint. Det kommer meget an på hvilke nuancer og farver, printet er.

Slange print er smukt og elegant og giver dit outfit et eksklusivt udtryk. Snake print i sort og grå toner giver ofte et mere cool og elegant look. Vælger du rosa og pastel nuancer, bliver dit look mere feminint og let. De lyse toner er perfekte for et forårs og sommer look.

Det er også flot at style det feminine udtryk med slidte jeans og støvler, for et elegant hverdags udtryk. Find et par high fashion cowboy støvler for at fuldende looket.

Med snake print, vil du altid føle dig velklædt og kan let style dit outfit op eller ned alt efter hvilke sko og støvler du vælger at bruge.