Blomsterprint

Dette efterår og vinter kommer vi til at se mange skønne prints. Småblomstrede prints er high fashion.... 

De fine små blomster i smukke nuancer, understreger det feminine i dit look. Du kan også vælge at style dine printede items med, cool accessories i form af bælter og smykker, for et lidt mere råt udtryk.

Det er også let at ændre din stil med sko og støvler. Brug alle slags fodtøj til dine feminine kjoler og 
nederdele. 

Smukke højhælede støvler og stilet sko, giver dig et elegant look. Når du styler med boots og sneakers, opnår du et mere hverdagspræget udtryk.

Husk at blomster print er trend og du kommer ikke udenom mindst et stykke tøj, med de fine prints.

Ønsker du et mere roligt udtryk, er det fint at holde en ensfarvet nuance op mod ansigtet og nøjes med print på nederdele og bukser.
Burnout

En trend vi kommer til at se i moden er burnout materialer. Burn out er oftest velour, hvor man har brugt denne metode for at skabe smukke mønstre og detaljer i stoffet.

Burnout velour ses som store blomster og mønster i tone i tone nuancer eller i kontrast farver. Der er så mange flotte kjoler, bluser og tunikaer, med burn out mønster i moden dette efterår og vinter.

Det giver ofte et mere elegant udtryk, da der kommer meget spil og liv i stoffet.

Burnout kan også være helt fint og diskret og blot en enkel detalje i stoffet, hvor det ikke er som kontrast til farverne, men blot falder helt i med stoffet. 

I IN FRONT’s efterårs og vinter kollektioner har vi flere kimonoer, kjoler og tunikaer, med denne effekt.

Det er også let at få en elegant fremtoning med burnout mønstret, det ser eksklusivt og elegant ud.
Velvet

En trend vi kommer til at se i efterårets og vinterens mode er velour. Velour er smukt og elegant og giver alle outfits et eksklusivt udtryk.

Velour materialet tager sig også meget forskelligt ud i de mange farver og nuancer det findes i. Sort velour er oftest elegant og perfekt til et fest outfit.

Velour i grøn, rød, grå og andre nuancer får meget spil og liv og er utrolig smukt at kombinere med sort. 

Velour et ikke kun til fest, det er også flot at style til et par jeans og støvler, for et elegant hverdags udtryk. Eller vælg velour med burnout eller print, for endnu mere detalje.

Med velour, vil du altid føle dig velklædt og kan let style dit outfit op eller ned alt efter hvilke sko og støvler du vælger at bruge.