Army print:

En trend vi kommer til at se i moden og som også er set før er army print.

Oprindelig vil army printet give dit look et cool og råt udtryk, men alt efter materialevalg og style og detaljer, kan det også give dit look et elegant og feminint udtryk.

Vælg en elegant nederdel i transparent stof med plisse eller flæser for et feminint og let udtryk.

Army printet er flot at style med kontrastfarver, for et mere let udtryk eller med tone i tone nuancer for et smukt og elegant outfit. Army print kan være tone i tone og give et helt enkelt og roligt udtryk eller kan også være helt fint og diskret og blot en enkel detalje i stoffet, hvor det ikke er som kontrast til farverne, men blot falder helt i med stoffet.

I IN FRONT’s forårs kollektioner har vi flere styles med cool army print.
Kæde print:

Dette efterår og vinter kommer vi til at se mange skønne prints og et must have er kædeprintet.

Chain printet ses både som helt enkle kæder og som flere sammenflettede kæder, der danner mønstre med skønne detaljer med et farve twist i form af blomster og små ædelsten.

Chain printet er utrolig elegant og giver din styling et eksklusivt udtryk. Brug disse styles til jeans og cool støvler og sneakers for et skønt hverdags look. Style med cowboystøvler for et high fashion look.

Det er også let at ændre din stil med stilletter eller elegante sko.

Husk at kæde print er en must have trend og du kommer ikke udenom mindst et stykke tøj, med de fine elegante prints.
Slange print:

Print er altid et must have og især dyreprint. I dette forår kommer vi til at se rigtig meget snake print. Snake print kan være cool, klassisk eller feminint. Det kommer meget an på hvilke nuancer og farver, printet er.

Slange print er smukt og elegant og giver dit outfit et eksklusivt udtryk. Snake print i sort og grå toner giver ofte et mere cool og elegant look. Vælger du rosa og pastel nuancer, bliver dit look mere feminint og let. De lyse toner er perfekte for et forårs og sommer look.

Det er også flot at style det feminine udtryk med slidte jeans og støvler, for et elegant hverdags udtryk. Find et par high fashion cowboy støvler for at fuldende looket.

Med snake print, vil du altid føle dig velklædt og kan let style dit outfit op eller ned alt efter hvilke sko og støvler du vælger at bruge.